Analytical chemistry : developments, applications and challenges in food analysis
書誌事項
- タイトル
- "Analytical chemistry : developments, applications and challenges in food analysis"
- 責任表示
- Marcello Locatelli and Christian Celia
- 出版者
-
- Nova Science Publishers
- 出版年月
-
- c2017
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardcover
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273092307712
-
- NII書誌ID
- BB27859690
-
- ISBN
- 9781536122671
-
- LCCN
- 2017029325
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017029325
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
-
- データソース種別
-
- CiNii Books