美食中国 : 八大菜系与文化内涵
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "美食中国 : 八大菜系与文化内涵"
- Statement of Responsibility
- 钱佳欣編著
- Publisher
-
- 现代出版社
- Publication Year
-
- 2015.4
- Book size
- 24cm
- Other Title
-
- ビショク チュウゴク : ハチダイ サイケイ ヨ ブンカ ナイカン
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273125333248
-
- NII Book ID
- BB1970435X
-
- ISBN
- 9787514330502
-
- Text Lang
- zh
-
- Country Code
- cc
-
- Title Language Code
- zh
-
- Place of Publication
-
- 北京
-
- Classification
-
- NDC9: 383.822
-
- Subject
-
- NDLSH: 食生活 -- 中国 -- 歴史
-
- Data Source
-
- CiNii Books