植物性食品の色素・香味・組織 : その化学と生化学

CiNii Available at 100 libraries

Bibliographic Information

Title
"植物性食品の色素・香味・組織 : その化学と生化学"
Statement of Responsibility
N.A.Michael Eskin [著] ; 川村信一郎訳
Publisher
  • 医歯薬出版
Publication Year
  • 1983.11
Book size
22cm
Other Title
  • ショクブツセイ ショクヒン ノ シキソ コウミ ソシキ : ソノ カガク ト セイカガク
  • Plant pigments,flavors and textures

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282273154918912
  • NII Book ID
    BN01734683
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top