植物性食品の色素・香味・組織 : その化学と生化学
CiNii
Available at 100 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "植物性食品の色素・香味・組織 : その化学と生化学"
- Statement of Responsibility
- N.A.Michael Eskin [著] ; 川村信一郎訳
- Publisher
-
- 医歯薬出版
- Publication Year
-
- 1983.11
- Book size
- 22cm
- Other Title
-
- ショクブツセイ ショクヒン ノ シキソ コウミ ソシキ : ソノ カガク ト セイカガク
- Plant pigments,flavors and textures
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273154918912
-
- NII Book ID
- BN01734683
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books