Changing tastes : food culture and the processes of industrialization : proceedings of the 14th Conference of the International Commission for Ethnological Food Research, Basel and Vevey, Switzerland, 30 September - 6 October 2002

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書誌事項

タイトル
"Changing tastes : food culture and the processes of industrialization : proceedings of the 14th Conference of the International Commission for Ethnological Food Research, Basel and Vevey, Switzerland, 30 September - 6 October 2002"
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edited by Patricia Lysaght with Christine Burckhardt-Seebass
出版者
  • Schweizerische Gesellschaft für Volkskunde, in association with the Department of Irish folklore, University College Dublin
出版年月
  • 2004
書籍サイズ
23 cm

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282273200911232
  • NII書誌ID
    BA88639103
  • ISBN
    3908122848
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Basel
  • データソース種別
    • CiNii Books
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