Bibliographic Information
- Title
- "米の流通・消費の多様化に対応した新食味評価手法の開発"
- Statement of Responsibility
- 農林水産省農林水産技術会議事務局編
- Publisher
-
- 農林水産省農林水産技術会議事務局
- Publication Year
-
- 2002.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- コメ ノ リュウツウ ショウヒ ノ タヨウカ ニ タイオウ シタ シン ショクミ ヒョウカ シュホウ ノ カイハツ
Search this Book/Journal
Notes
文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273242117376
-
- NII Book ID
- BA56145318
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 611.33
-
- Subject
-
- NDLSH: 米
-
- Data Source
-
- CiNii Books