新感覚の中国料理調理技術 : 201品の最新レシピを解説
CiNii
Available at 8 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "新感覚の中国料理調理技術 : 201品の最新レシピを解説"
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- c2006
- Book size
- 28cm
- Other Title
-
- シンカンカク ノ チュウゴク リョウリ チョウリ ギジュツ : 201ピン ノ サイシン レシピ オ カイセツ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273316657408
-
- NII Book ID
- BA78548996
-
- ISBN
- 4751105914
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(中国)
-
- Data Source
-
- CiNii Books