食品の分類と成分
CiNii
Available at 54 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の分類と成分"
- Statement of Responsibility
- 荒川義人編著 ; 舩津保浩 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 三共出版
- 第2版
- Publication Year
-
- 2016.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ ブンルイ ト セイブン
- Food and health
Search this Book/Journal
Notes
共著者: 板垣康治, 松坂裕子, 中河原俊治[ほか]
参考文献: p173-174
その他のタイトルはブックジャケットによる
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273321554560
-
- NII Book ID
- BB21246994
-
- ISBN
- 9784782707463
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 498.51
-
- Data Source
-
- CiNii Books