美肌食品素材の評価と開発

CiNii Available at 34 libraries

Bibliographic Information

Title
"美肌食品素材の評価と開発"
Statement of Responsibility
山本哲郎監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2019.12
Book size
26cm
Other Title
  • ビハダ ショクヒン ソザイ ノ ヒョウカ ト カイハツ
  • Evaluation and development of functional food materials useful for skin care

Search this Book/Journal

Notes

2013年刊の普及版

文献: 各章末, ほか

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130285378680466944
  • NII Book ID
    BB2934769X
  • ISBN
    9784781313900
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top