食材別おいしさと栄養を引き出す料理のきほん

CiNii Available at 15 libraries

Bibliographic Information

Title
"食材別おいしさと栄養を引き出す料理のきほん"
Statement of Responsibility
田口成子著
Publisher
  • 主婦の友社
Publication Year
  • 2020.10
Book size
24cm
Other Title
  • ショクザイベツ オイシサ ト エイヨウ オ ヒキダス リョウリ ノ キホン

Search this Book/Journal

Notes

「世界一わかりやすい!料理の基本」(2016年刊)を再構成して制作したもの

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130287121690438171
  • NII Book ID
    BC02888211
  • ISBN
    9784074457595
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top