Livestock, meat and poultry evaluation systems; food service equipment

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"Livestock, meat and poultry evaluation systems; food service equipment"
出版者
  • ASTM International
出版年月
  • c2021
書籍サイズ
28 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"Includes standards of the following committee(s): F10 on Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems, F26 on Food Service Equipment"--T.p

"ASTM stock no.: S151221"--T.p

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130290942801834368
  • NII書誌ID
    BC12309875
  • ISBN
    9781682218037
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • West Conshohocken, Pa.
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ