The study of food, tourism, hospitality and events : 21st-century approaches
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "The study of food, tourism, hospitality and events : 21st-century approaches"
- 責任表示
- Sue Beeton, Alison Morrison, editors
- 出版者
-
- Springer
- 出版年月
-
- c2019
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : softcover
この図書・雑誌をさがす
注記
"Softcover re-print of the hardcover 1st edition 2019"--T.p. verso
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130293778356636980
-
- NII書誌ID
- BC17021138
-
- ISBN
- 9789811344688
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- si
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Singapore
-
- 件名
-
- LCSH: Business
- LCSH: Vocational education -- Australia
- LCSH: Food industry and trade
- LCSH: Tourism
- LCSH: Hospitality industry
- BLSH: Management science
- BLSH: Service industries
- BLSH: Education, Higher
-
- データソース種別
-
- CiNii Books