食品分散系の制御技術と応用 : 素材,構造,加工,食感
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品分散系の制御技術と応用 : 素材,構造,加工,食感"
- Statement of Responsibility
- 松村康生, 松宮健太郎, 小川晃弘監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2024.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ブンサンケイ ノ セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : ソザイ, コウゾウ, カコウ, ショッカン
- High technology information
- Quality control and application of food dispersed systems : material, structure, processing, organoleptic properties
- 食品分散系の制御技術と応用 : 素材構造加工食感
Search this Book/Journal
Notes
文献: 各章末
奥付・背・裏表紙に「T1258」とあり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130300591079319425
-
- NII Book ID
- BD07421079
-
- ISBN
- 9784781317977
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN