食品分散系の制御技術と応用 : 素材,構造,加工,食感

CiNii Available at 5 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品分散系の制御技術と応用 : 素材,構造,加工,食感"
Statement of Responsibility
松村康生, 松宮健太郎, 小川晃弘監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2024.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ブンサンケイ ノ セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : ソザイ, コウゾウ, カコウ, ショッカン
  • High technology information
  • Quality control and application of food dispersed systems : material, structure, processing, organoleptic properties
  • 食品分散系の制御技術と応用 : 素材構造加工食感

Search this Book/Journal

Notes

文献: 各章末

奥付・背・裏表紙に「T1258」とあり

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130300591079319425
  • NII Book ID
    BD07421079
  • ISBN
    9784781317977
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top