サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統

CiNii Available at 80 libraries

Bibliographic Information

Title
"サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統"
Statement of Responsibility
Sandor Ellix Katz著 ; 水原文訳
Publisher
  • オライリー・ジャパン
  • オーム社 (発売)
Publication Year
  • 2024.6
Book size
24cm
Other Title
  • サンダー・キャッツ ノ ハッコウ ノ タビ : セカイジュウ オ タビシテ ミツケタ レシピ、ギジュツ、ソシテ デントウ
  • Sandor Katz's fermentation journeys : recipes, techniques, and traditions from around the world
  • サンダーキャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ技術そして伝統
  • 発酵の旅 : サンダー・キャッツの : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統

Search this Book/Journal

Notes

原著(O'Reilly, c2021)の翻訳

原注: p317

索引: p319-[320]

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130300855850560028
  • NII Book ID
    BD07592402
  • ISBN
    9784814400577
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top