サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
CiNii
Available at 80 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統"
- Statement of Responsibility
- Sandor Ellix Katz著 ; 水原文訳
- Publisher
-
- オライリー・ジャパン
- オーム社 (発売)
- Publication Year
-
- 2024.6
- Book size
- 24cm
- Other Title
-
- サンダー・キャッツ ノ ハッコウ ノ タビ : セカイジュウ オ タビシテ ミツケタ レシピ、ギジュツ、ソシテ デントウ
- Sandor Katz's fermentation journeys : recipes, techniques, and traditions from around the world
- サンダーキャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ技術そして伝統
- 発酵の旅 : サンダー・キャッツの : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
Search this Book/Journal
Notes
原著(O'Reilly, c2021)の翻訳
原注: p317
索引: p319-[320]