The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture : with a new preface
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture : with a new preface"
- 責任表示
- Rebecca L. Spang ; foreword by Adam Gopnik
- 出版者
-
- Harvard University Press
- 2020 paperback ed
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 21 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"Winner of the Louis Gottschalk prize. winner of the Thomas J. Wilson memorial prize"--Back cover
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130566852951177728
-
- NII書誌ID
- BB29724692
-
- ISBN
- 9780674241770
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, Mass.
-
- 件名
-
- LCSH: Restaurant -- France -- Paris -- History -- 18th century
- LCSH: Restaurant -- France -- Paris -- History -- 19th century
- LCSH: Food habits -- France -- Paris -- History -- 18th century
- LCSH: Food habits -- France -- Paris -- History -- 19th century
- LCSH: Paris (France) -- Social life and customs
-
- データソース種別
-
- CiNii Books