給食経営管理論実習 : 給食の運営の実際と給食経営管理の総合的理解

CiNii Available at 74 libraries

Bibliographic Information

Title
"給食経営管理論実習 : 給食の運営の実際と給食経営管理の総合的理解"
Statement of Responsibility
市川陽子, 神田知子, 朝見祐也編
Publisher
  • 医歯薬出版
Publication Year
  • 2021.3
Book size
30cm
Other Title
  • キュウショク ケイエイ カンリロン ジッシュウ : キュウショク ノ ウンエイ ノ ジッサイ ト キュウショク ケイエイ カンリ ノ ソウゴウテキ リカイ
  • Based on the model core curriculum for registered dietitian course in Japan-applied nutrition
  • Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management

Search this Book/Journal

Notes

その他のタイトルは標題紙裏による

その他のタイトル「Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management」は第1版第2刷(2022.1)の標題紙裏による

監修: 日本栄養改善学会

参考文献: p103-104

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130569215888685189
  • NII Book ID
    BC06495334
  • ISBN
    9784263720394
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top