書誌事項
- タイトル
- "250 fish and sea food recipes"
- 責任表示
- edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]
- 出版者
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- Consolidated Book
- 出版年月
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- 1953, c1949
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
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- 250 different fish and sea food recipes
- 250 fish and sea food recipes : useful facts about fish and sea food ...
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注記
"Country Arts Institute"
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130571536477111937
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- NII書誌ID
- BC1085914X
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- LCCN
- 49048789
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/49048789
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Chicago
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- 分類
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- LCC: TX747
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- 件名
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- LCSH: Cooking (Fish)
- LCSH: Cooking (Shellfish)
- LCSH: Cooking (Seafood)
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- データソース種別
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- CiNii Books