脂溶性栄養素を中心とした食品中成分の生理機能と生活習慣病予防

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"脂溶性栄養素を中心とした食品中成分の生理機能と生活習慣病予防"
Statement of Responsibility
藤原葉子[述]
Publisher
  • 日本水産油脂協会
Publication Year
  • 2022.2
Book size
26cm
Other Title
  • シヨウセイ エイヨウソ オ チュウシン ト シタ ショクヒンチュウ セイブン ノ セイリ キノウ ト セイカツ シュウカンビョウ ヨボウ

Search this Book/Journal

Notes

令和3年11月18日講演

参考文献: p6

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130573251096544673
  • NII Book ID
    BC13143461
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top