江戸のうまみ「煎り酒」料理帖 : 梅・かつお節・昆布・酒でできる江戸時代の万能調味料

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"江戸のうまみ「煎り酒」料理帖 : 梅・かつお節・昆布・酒でできる江戸時代の万能調味料"
Statement of Responsibility
鈴木好次監修
Publisher
  • 宝島社
Publication Year
  • 2017.4
Book size
26cm
Other Title
  • エド ノ ウマミ イリザケ リョウリチョウ : ウメ カツオブシ コンブ サケ デ デキル エド ジダイ ノ バンノウ チョウミリョウ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130574021075552530
  • NII Book ID
    BC15203393
  • ISBN
    9784800268419
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top