江戸のうまみ「煎り酒」料理帖 : 梅・かつお節・昆布・酒でできる江戸時代の万能調味料
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "江戸のうまみ「煎り酒」料理帖 : 梅・かつお節・昆布・酒でできる江戸時代の万能調味料"
- Statement of Responsibility
- 鈴木好次監修
- Publisher
-
- 宝島社
- Publication Year
-
- 2017.4
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- エド ノ ウマミ イリザケ リョウリチョウ : ウメ カツオブシ コンブ サケ デ デキル エド ジダイ ノ バンノウ チョウミリョウ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130574021075552530
-
- NII Book ID
- BC15203393
-
- ISBN
- 9784800268419
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books