だしを極める。 : 日本料理の伝道師・村田吉弘が伝授

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"だしを極める。 : 日本料理の伝道師・村田吉弘が伝授"
Statement of Responsibility
村田吉弘監修 ; 高橋善郎監修 ; 本田祥子監修
Publisher
  • 宝島社
Publication Year
  • 2022.10
Book size
30cm
Other Title
  • ダシ オ キワメル : ニホン リョウリ ノ デンドウシ ムラタ ヨシヒロ ガ デンジュ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130575568611425551
  • NII Book ID
    BC16795775
  • ISBN
    9784299033697
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top