Food and cooking on early television in Europe : impact on postwar foodways
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Food and cooking on early television in Europe : impact on postwar foodways"
- 責任表示
- edited by Ana Tominc
- 出版者
-
- Routledge
- 出版年月
-
- 2022
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130578271560436240
-
- NII書誌ID
- BC12129986
-
- ISBN
- 9780367347888
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Abingdon
-
- 分類
-
- DC23: 791.456564
-
- 件名
-
- LCSH: Food on television
- LCSH: Television -- Europe -- History
-
- データソース種別
-
- CiNii Books