Exploring the materiality of food 'stuffs' : transformations, symbolic consumption and embodiments
書誌事項
- タイトル
- "Exploring the materiality of food 'stuffs' : transformations, symbolic consumption and embodiments"
- 責任表示
- edited by Louise Steel and Katharina Zinn
- 出版者
-
- Routledge
- 出版年月
-
- 2017
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
- タイトル別名
-
- Exploring the materiality of food "stuffs" : transformations, symbolic consumption and embodiments
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130850071549128595
-
- NII書誌ID
- BC05429742
-
- ISBN
- 9781138941199
-
- LCCN
- 2016020406
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2016020406
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Social aspects -- History
- LCSH: Food habits -- History
- LCSH: Diet -- History
- LCSH: Material culture -- History
- LCSH: Social change -- History
- LCSH: Human body -- Social aspects -- History
- LCSH: Identity (Psychology) -- Social aspects -- History
- LCSH: Group identity -- History
- LCSH: Social archaeology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books