発酵・醸造食品の最前線

CiNii Available at 46 libraries

Bibliographic Information

Title
"発酵・醸造食品の最前線"
Other Title
  • ハッコウ・ジョウゾウ ショクヒン ノ サイゼンセン
  • The frontier of fermented foods
  • 発酵醸造食品の最前線
Statement of Responsibility
北本勝ひこ監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2021.10
Book size
26cm

Search this Book/Journal

Notes

2015年刊の普及版

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130852856421346186
  • NII Book ID
    BC10600454
  • ISBN
    9784781315775
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top