発酵・醸造食品の最前線
CiNii
Available at 46 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "発酵・醸造食品の最前線"
- Other Title
-
- ハッコウ・ジョウゾウ ショクヒン ノ サイゼンセン
- The frontier of fermented foods
- 発酵醸造食品の最前線
- Statement of Responsibility
- 北本勝ひこ監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2021.10
- Book size
- 26cm
Search this Book/Journal
Notes
2015年刊の普及版
文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130852856421346186
-
- NII Book ID
- BC10600454
-
- ISBN
- 9784781315775
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books