発酵・醸造食品の最前線

CiNii Available at 17 libraries

Bibliographic Information

Title
"発酵・醸造食品の最前線"
Statement of Responsibility
北本勝ひこ監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2022.3
Book size
26cm
Series Name / No
  • 2
Other Title
  • ハッコウ・ジョウゾウ ショクヒン ノ サイゼンセン
  • HIgh technology information
  • The frontier of fermented foods
  • 発酵醸造食品の最前線

Search this Book/Journal

Notes

「T1199」と奥付にあり

文献あり

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130854726073356938
  • NII Book ID
    BC13872701
  • ISBN
    9784781316567
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top