Turkish cuisine : with timeless recipes : healthy, traditional, zero-waste

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"Turkish cuisine : with timeless recipes : healthy, traditional, zero-waste"
責任表示
[project coordinator, Ebru Erke]
出版者
  • Republic of Turkey, Ministry of Culture and Tourism in association with Turkiye Tourism Promotion and Development Agency
  • 3rd ed
出版年月
  • 2022
書籍サイズ
26 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. 429-430)

At head of title: Under the auspices of the Presidency of the Republic of Türkiye

"First edition, 1000 print run-Istanbul, 2021, Second edition, 1400 print run-Istanbul, 2021." -- T.p. verso

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130854946937628068
  • NII書誌ID
    BC14274024
  • ISBN
    9789751751102
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    tu
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • [Ankara]
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ