The chemistry of milk and milk products : physicochemical properties, therapeutic characteristics, and processing methods
書誌事項
- タイトル
- "The chemistry of milk and milk products : physicochemical properties, therapeutic characteristics, and processing methods"
- 責任表示
- edited by Megh R. Goyal, Suvartan Ranvir, Junaid Ahmad Malik
- 出版者
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- Apple Academic Press
- 出版年月
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- 2024
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130862379105180292
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- NII書誌ID
- BD05882875
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- ISBN
- 9781774912249
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- LCCN
- 2023010704
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2023010704
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Palm Bay, FLa.
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- 件名
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- LCSH: Milk -- Composition
- LCSH: Dairy processing
- LCSH: Dairy products
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- データソース種別
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- CiNii Books