書誌事項
- タイトル
- "Hispanic foods : chemistry of fermented foods"
- 責任表示
- Michael H. Tunick, editor, Elvira González de Mejía, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry
- 出版者
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- American Chemical Society
- pod ed
- 出版年月
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- c2022
- 書籍サイズ
- 26 cm
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注記
Pod ed of hardcover OP published in 2022
Includes bibliographical references and index
"Michael H. Tunick, Elvira González de Mejía, who co-chaired a remote symposium on the Chemistry of fermented Hispanic Foods with AGED at the ACS National Meeting in April 2021."--Pref
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130862936279025559
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- NII書誌ID
- BD06600640
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- ISBN
- 9781713886839
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- LCCN
- 2022008518
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2022008518
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 件名
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- LCSH: Fermented foods -- Analysis
- LCSH: Mexicans -- Food
- LCSH: Hispanic Americans -- Food
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- データソース種別
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- CiNii Books