Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing
書誌事項
- タイトル
- "Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing"
- 責任表示
- Takagi Rin ; translated by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi
- 出版者
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- Japan Publishing Industry Foundation for Culture
- 1st English ed
- 出版年月
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- 2020
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
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- (英文版)大琉球料理帖
- Dai Ryukyu ryori cho
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注記
Originally published: Shinchosha, 2009
Bibliography: p. 140-141
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1131130857330187392
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- NII書誌ID
- BC02852611
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- ISBN
- 9784866581316
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- LCCN
- 2020436098
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- ja
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Tokyo
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- 分類
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- NDC9: 383.8199
- LCC: TX724.5.J3
- DC: 641.5952
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books