書誌事項
- タイトル
- "Talking about food : the social and global in eating communities"
- 責任表示
- edited by Sofia Rüdiger, Susanne Mühleisen
- 出版者
-
- J. Benjamins
- 出版年月
-
- 2020
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hb
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1131693807667407616
-
- NII書誌ID
- BC00385399
-
- ISBN
- 9789027207081
-
- LCCN
- 2020014930
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2020014930
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam
-
- 件名
-
- LCSH: Food habits -- Social aspects
- LCSH: Gastronomy -- Terminology
- LCSH: Cooking -- Terminology
- LCSH: Language and culture
- LCSH: Discourse analysis
-
- データソース種別
-
- CiNii Books