Studies on mycotrienin antibiotics, a novel class of ansamycins. I. Taxonomy, fermentation, isolation and properties of mycotrienins I and II.

DOI PubMed 被引用文献3件 オープンアクセス

書誌事項

タイトル別名
  • I. TAXONOMY, FERMENTATION, ISOLATION AND PROPERTIES OF MYCOTRIENINS I AND II

この論文をさがす

説明

Mycotrienins I and II have been isolated from the cultured broth of <i>Streptomyces rishiriensis. Taxonomical studies of the producing organism, fermentation, isolation and characterization of the antibiotics are described.

収録刊行物

  • The Journal of Antibiotics

    The Journal of Antibiotics 35 (11), 1460-1466, 1982

    公益財団法人 日本感染症医薬品協会

被引用文献 (3)*注記

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1390001204149663104
  • NII論文ID
    130003500183
  • DOI
    10.7164/antibiotics.35.1460
  • COI
    1:CAS:528:DyaL3sXjtFSnsw%3D%3D
  • ISSN
    18811469
    00218820
  • PubMed
    7161184
  • 本文言語コード
    en
  • 資料種別
    journal article
  • データソース種別
    • JaLC
    • Crossref
    • PubMed
    • CiNii Articles
    • OpenAIRE
  • 抄録ライセンスフラグ
    使用不可

問題の指摘

ページトップへ