Proteins preventing crystallization. Structure and functions.
-
- WATANABE Michiko
- 東京大学農学部農芸化学科
-
- ARAI Soichi
- 東京大学農学部農芸化学科
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 結晶の形成を防止するタンパク質 その構造と機能をめぐって
- ケッショウ ノ ケイセイ オ ボウシスル タンパクシツ ソノ コウゾウ ト キ
- その構造と機能をめぐって
Search this article
Abstract
記事分類: 生物学--生理・生化学・生物物理--核酸・蛋白質・酵素
Journal
-
- KAGAKU TO SEIBUTSU
-
KAGAKU TO SEIBUTSU 23 (6), 366-373, 1985
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204198750976
-
- NII Article ID
- 130003633108
-
- NII Book ID
- AN00037573
-
- ISSN
- 18836852
- 0453073X
-
- NDL BIB ID
- 3034641
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles