Microbiological Control Procedures for Food Manufacturer by the HACCP Principles in the Legislation
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 総合衛生管理製造過程の承認施設における微生物制御のあり方
- シンポジウム ソウゴウ エイセイ カンリ セイゾウ カテイ ノ ショウニン シセツ ニ オケル ビセイブツ セイギョ ノ アリカタ
- Symposium
- シンポジウム
Search this article
Abstract
記事種別: 会議・学会報告・シンポジウム
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 16 (1), 9-38, 1999
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204425385984
-
- NII Article ID
- 130004843937
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 4748399
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles