State of the Art of Cleaning and Disinfection Techniques for Vegetables and the Blind Spots That Tend to Be Overlooked
-
- FUKUZAKI Satoshi
- Graduate School of Bioresources, Mie University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 野菜の洗浄・殺菌の最新技術と見落としがちな盲点
- ヤサイ ノ センジョウ ・ サッキン ノ サイシン ギジュツ ト ミオトシガチ ナ モウテン
Search this article
Journal
-
- Japanese Journal of Food Microbiology
-
Japanese Journal of Food Microbiology 31 (2), 76-81, 2014
Japanese Society of Food Microbiology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204426470784
-
- NII Article ID
- 130004679207
-
- NII Book ID
- AN10552871
-
- ISSN
- 18825982
- 13408267
-
- NDL BIB ID
- 025624877
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles