栄養士・管理栄養士資格保有者の資質向上と知識欲求

書誌事項

タイトル別名
  • <b>An Investigation of Improving Quality and Expected Knowledge of Dietitians Working in </b><b>Food Industries </b>
  • 栄養士・管理栄養士資格保有者の資質向上と知識欲求 : 食品製造・小売業等勤務者を対象として
  • エイヨウシ ・ カンリ エイヨウシ シカク ホユウシャ ノ シシツ コウジョウ ト チシキ ヨッキュウ : ショクヒン セイゾウ ・ コウリギョウ トウ キンムシャ オ タイショウ ト シテ
  • An Investigation of Improving Quality and Expected Knowledge of Dietitians Working in Food Industries
  • ―食品製造・小売業等勤務者を対象として―

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抄録

In this study, the expected knowledge of dieticians working in food industries was investigated using the Delphi technique. The results of this study indicated that the most expected knowledge was on the subject concerning “clinical nutrition.” Dieticians working in food industries advise consumers and other dieticians working in hospitals on issues regarding nutrition and health. The results indicated an additional desire to learn about recent developments in the field of clinical nutrition.

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