Development of the New Winemaking Method for Pure Culture Using Useful Killer Wine Yeasts and Prevention of Film-Forming Spoilage of Wines
-
- HARA Shodo
- National Research Institute of Brewing
-
- IIMURA Yuzuru
- National Research Institute of Brewing
-
- OTSUKA Ken-ichi
- National Research Institute of Brewing
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 有用キラーワイン酵母によるワイン純粋醸造法の開発と産膜病の防止
- ユウヨウ キラーワイン コウボ ニヨル ワイン ジュンスイ ジョウゾウホウ ノ
Search this article
Abstract
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学--酒類・アルコール
Journal
-
- Nippon Nōgeikagaku Kaishi
-
Nippon Nōgeikagaku Kaishi 57 (9), 897-907, 1983
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204505108096
-
- NII Article ID
- 130001229610
-
- NII Book ID
- AN00196191
-
- ISSN
- 18836844
- 00021407
-
- NDL BIB ID
- 2605098
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles