Anti-neoplastic effects of organosulfur compounds derived from <i>Allium</i> vegetables
-
- SEKI Taiichiro
- 日本大学生物資源科学部農芸化学科
-
- HOSONO Takashi
- 日本大学大学院生物資源科学研究科
-
- FUKAO Tomomi
- 日本大学大学院生物資源科学研究科
-
- MASAKI Tomohiro
- 日本大学大学院生物資源科学研究科
-
- HARA Kenjiro
- 日本大学大学院生物資源科学研究科
-
- OTSUKI Takayuki
- 日本大学大学院生物資源科学研究科
-
- ARIGA Toyohiko
- 日本大学生物資源科学部農芸化学科
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食用植物由来含硫化合物の抗がん作用メカニズムとがんの予防
- ショクヨウ ショクブツ ユライ ガンリュウカゴウブツ ノ コウガン サヨウ メカニズム ト ガン ノ ヨボウ
Search this article
Journal
-
- Nippon Nōgeikagaku Kaishi
-
Nippon Nōgeikagaku Kaishi 77 (11), 1113-1115, 2003
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204506762112
-
- NII Article ID
- 10012453772
-
- NII Book ID
- AN00196191
-
- ISSN
- 18836844
- 00021407
-
- NDL BIB ID
- 6749538
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles