Mechanism of Degradation and Discoloration Reaction of L-Ascorbic Acid
-
- KURATA Tadao
- Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, The University of Tokyo
Bibliographic Information
- Other Title
-
- L‐アスコルビン酸の分解および着色反応機構
- L アスコルビンサン ノ ブンカイ オヨビ チャクショク ハンノウ キコウ
Search this article
Abstract
記事分類: 医学--衛生学・公衆衛生--食品衛生・栄養学 ; 生物学--生理・生化学・生物物理--核酸・蛋白質・酵素
Journal
-
- Nippon Nōgeikagaku Kaishi
-
Nippon Nōgeikagaku Kaishi 50 (10), R209-R216, 1976
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204534405248
-
- NII Article ID
- 130001225136
-
- NII Book ID
- AN00196191
-
- ISSN
- 18836844
- 00021407
-
- NDL BIB ID
- 1734347
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles