書誌事項
- タイトル別名
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- A New Determination Method of Iron in Sugars Using Maltol
- マルトール ニヨル サトウチュウ ノ テツ ノ テイリョウ
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抄録
Ferric ion in acidic solution gives a stable yellowish red complex with maltol. The authors developed a simple and rapid method for determination of iron in sugars using the above principle.<br> The disadvantage of the o-phenanthroline method which has been widely used lies in the total reduction of the ferric ions to ferrous ions. The operation time of this method is considerably shorter than that of the o-phenanthroline method.
収録刊行物
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- 日本農芸化学会誌
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日本農芸化学会誌 51 (11), 639-641, 1977
公益社団法人 日本農芸化学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001204534944768
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- NII論文ID
- 130001225622
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- NII書誌ID
- AN00196191
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- ISSN
- 18836844
- 00021407
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- NDL書誌ID
- 1853198
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可