Carbohydrate Content in Dishes Other than Staple Foods Based on the Food Exchange Lists (7th edition) Allowing for a 50-60 % Energy Intake from Carbohydrates
-
- Kuroda A.
- 徳島大学糖尿病臨床・研究開発センター
-
- Maruyama C.
- 日本女子大学家政学部食物学科栄養教育・臨床栄養学研究室
-
- Matsuhisa M.
- 徳島大学糖尿病臨床・研究開発センター
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 第7版食品交換表に基づいた炭水化物50~60 %での主食以外の炭水化物含有量
Search this article
Journal
-
- Journal of the Japan Diabetes Society
-
Journal of the Japan Diabetes Society 57 (12), 921-922, 2014
THE JAPAN DIABETES SOCIETY
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001204906835712
-
- NII Article ID
- 130004905435
-
- ISSN
- 1881588X
- 0021437X
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- CiNii Articles