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- 穴釜 雄三
- 帯広畜産大学
書誌事項
- タイトル別名
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- Studies on the Vitamin C content of milk and its products
- ギュウニュウ オヨビ ニュウセイヒン ノ ビタミン C ニ カンスル ケンキュウ 12 フンニュウ ノ ビタミン C ガンユウリョウ ニ オヨボス セイゾウ ホウホウ トクニ ジュウテン ホウホウ ノ エイキョウ ニ ツイテ
- XII The effect of manufacturing methods, with special reference to packing, on the vitamin C content of milk powder
- 第XII報 粉乳のビタミシC含有量に及ぼす製造方法特に充填方法の影響について
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説明
This investigation was carried to determine the effect of methods of manufacturing, specially of packing, milk powder on its content of Vitamin C.<br>In some cases the packing of the milk powder in nitrogen gas is more effective than the packing in vacuum or air packing, but in other cases it seems almost non-effective.<br>When concentrated milk with ascorbic acidwas sprayed together with nitrogen gas, it was found effective.<br>In winter months in Hokkaido the milk powder in an opened can retained its vitamin C content almost entirely for about 15 days.
収録刊行物
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- 日本畜産学会報
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日本畜産学会報 23 (2), 54-55, 1952
公益社団法人 日本畜産学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001205192036992
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- NII論文ID
- 130000734250
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- NII書誌ID
- AN00195188
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- ISSN
- 18808255
- 00215309
- 1346907X
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- NDL書誌ID
- 10057514
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDLサーチ
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可