書誌事項
- タイトル別名
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- PROPOSAL OF SIMPLE METHOD ABOUT CONTINUOUS ORGANOLEPTIC EVALUATION OF OIL ODOR DIFFUSION ON COOKING
- チョウリジ ニ ハッセイスル ユエンシュウ ノ ケイジテキ カンノウ ヒョウカ ニ カカワル カンイ シュホウ ノ テイアン
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抄録
We discussed the simple method about a subjective evaluation of cooking odor diffusion from kitchen to a dining (or living) room. The subjects standardized their sensitivity by progressive amount of a standard material (2,4-decadienal) before each evaluating. And the subjects accord with results of the thermal environment measurement and the visual observation by the smoke flow in the room.
収録刊行物
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- 日本建築学会環境系論文集
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日本建築学会環境系論文集 73 (627), 623-630, 2008
日本建築学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001205200708224
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- NII論文ID
- 110006664752
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- NII書誌ID
- AA11830377
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- ISSN
- 1881817X
- 13480685
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- HANDLE
- 10191/18364
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- NDL書誌ID
- 9503399
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可