[Mini Review: Fresh Symposium] Development of New Eating Quality Evaluation Method Based on Iodine Absorption Multi-spectral Analysis of Rice Flour
-
- Igarashi Toshinari
- Agricultural Environment Division, Kamikawa Agricultural Experiment Station, Hokkaido Research Organization
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 【ミニレビュー-第1回フレッシュシンポジウム-】 米粉のヨウ素吸収マルチスペクトル解析による新食味評価法の開発
- 米粉のヨウ素吸収マルチスペクトル解析による新食味評価法の開発
- ビゼフン ノ ヨウソ キュウシュウ マルチスペクトル カイセキ ニ ヨル シン ショクミ ヒョウカホウ ノ カイハツ
Search this article
Journal
-
- Bulletin of Applied Glycoscience
-
Bulletin of Applied Glycoscience 4 (3), 202-205, 2014
The Japanese Society of Applied Glycoscience
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205362413824
-
- NII Article ID
- 110009843526
-
- NII Book ID
- AA12509099
-
- ISSN
- 24240990
- 21856427
-
- NDL BIB ID
- 025788392
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles