Commentary on the Safety and Sanitary Guideline for Food Salt
-
- OGATA Noboru
- The Japan Salt Industry Association
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食用塩安全衛生ガイドラインの解説
- 解説 食用塩安全衛生ガイドラインの解説
- カイセツ ショクヨウエン アンゼン エイセイ ガイドライン ノ カイセツ
Search this article
Journal
-
- Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan
-
Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 55 (6), 392-396, 2001
The Society of Sea Water Science, Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205453208192
-
- NII Article ID
- 10008277656
-
- NII Book ID
- AN0018645X
-
- COI
- 1:CAS:528:DC%2BD38XmsVSlsg%3D%3D
-
- NDL BIB ID
- 5997440
-
- ISSN
- 03694550
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles