Changes in Mono and Disaccharide Contents of Temperate Grass Cut at Three Stages of Growth in Hokkaido
-
- MASUKO Takayoshi
- Faculty of Bioindustry, Tokyo University of Agriculture
-
- KODAMA Izuo
- Faculty of Bioindustry, Tokyo University of Agriculture
-
- UEMATSU Hitoshi
- Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture
-
- KUBOI Sakae
- Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture
-
- MAEDA Yoshiyuki
- Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture
-
- YAMANAKA Yoshitada
- Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 北海道で栽培した寒地型イネ科牧草における単糖・二糖類含量の生育ステージ別,刈取り回次別変化
- 北海道で栽培した寒地型イネ科牧草における単糖・2糖類含量の生育ステージ別,刈取り回次別変化
- ホッカイドウ デ サイバイシタ カンチガタ イネカ ボクソウ ニ オケル タン
Search this article
Abstract
記事分類: 農林水産学--畜産--飼料・草地
Journal
-
- Japanese Journal of Grassland Science
-
Japanese Journal of Grassland Science 40 (2), 230-233, 1994
Japanese Society of Grassland Science
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205752886144
-
- NII Article ID
- 110006410859
- 10021410414
-
- NII Book ID
- AN00194108
-
- ISSN
- 21886555
- 04475933
-
- NDL BIB ID
- 3896425
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles