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- 丹羽 壮一
- 愛知県衛生研究所
書誌事項
- タイトル別名
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- INFLUENCE OF CALCIUM SALTS ON RIBOFLAVIN USED FOR THE ENRICHMENT OF FOODSTUFFS
- ビタミン B2 キョウカ ニ オケル カルシウムエン ノ エイキョウ
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説明
On heating the riboflavin solution with the addition of various calcium salts, CaCO_3 has the strong destructing action on riboflavin, though CaCl_2 and CaHPO_4 have little effect. In former case, addition of starch over 10%, the destructing action of CaCO_3 is considerably reduced. Therefore in the fortification of starchy foodstuffs CaCO_3 may be used as calcium source.
収録刊行物
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- ビタミン
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ビタミン 8 (0), 157-158, 1955
公益社団法人 日本ビタミン学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001205760844800
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- NII論文ID
- 110002874893
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- NII書誌ID
- AN00207833
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- ISSN
- 2424080X
- 0006386X
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- NDL書誌ID
- 10093898
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可