Soak of rice in alkaline solution results in superior end-use qualities of rice flour.
-
- Funatsuki W
- 北海道農業研究センター
-
- Noda T
- 北海道農業研究センター
-
- Nagasawa K
- 北海道農業研究センター
-
- Nishio Z
- 北海道農業研究センター
-
- Matsuba S
- 北海道農業研究センター
-
- Umemoto T
- 北海道農業研究センター
-
- Shimizu H
- 北海道農業研究センター
-
- Yokogami N
- 北海道農業研究センター
-
- Kuroki M
- 北海道農業研究センター
-
- Yamamoto Y
- 江別製粉(株)
-
- Matsubara H
- 江別製粉(株)
-
- Yamamoto M
- (株)山本忠信商店
-
- Yamauchi H
- 北海道農業研究センター
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 米のアルカリ溶液処理により加工適性の高い米粉を製造できる(平成23年度年次講演会一般講演)
Journal
-
- Report of the Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan
-
Report of the Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan 52 (0), 47-48, 2011
Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001205829424640
-
- NII Article ID
- 110009425765
-
- ISSN
- 24320307
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- CiNii Articles