- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Misolike Soybean Fermented Foods in China (Jang, Shi and Sulu)
-
- Jin FENG XIE
- Fermentation Biochemistry, Department of Food Engineering, Dalian College of Light Industry
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 中国の味噌様大豆発酵食品 (醤, 豆鼓, 豆腐乳) について
Search this article
Description
中国に味噌があるか。今回全国味噌技術会の招きで, 来日した著者と話しあったところ, 日本の味噌に相当するものとして醤, 鼓が古くからあったことがわかり, それぞれが豊富なバラエティーを持っている。それに, 味噌とは定義上は異なるが, 豆腐乳という豆腐発酵食品も加えて解説していただいた。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 87 (9), 629-634, 1992
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206101474560
-
- NII Article ID
- 130004305708
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- Data Source
-
- JaLC
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed