-
- CHUYEN NGUYEN van
- Laboratory of Food & Nutritional Science, Obirin Junior College
-
- KATO Hiromichi
- Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, The University of Tokyo
Bibliographic Information
- Other Title
-
- くん煙フレーバ研究の現状 II くん煙成分をめぐる諸問題と今後の展望
- クンエン フレーバー ケンキュウ ノ ゲンジョウ 2 クン ケムリセイブン オ
- くん煙成分をめぐる諸問題と今後の展望
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--食品化学
Journal
-
- NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI
-
NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI 30 (12), 722-728, 1983
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206404856704
-
- NII Article ID
- 130003967181
-
- NII Book ID
- AN00192587
-
- NDL BIB ID
- 2613928
-
- ISSN
- 00290394
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles