Fractal Analysis of Porous Structure and Improvement of Physical Properties of Food Materials by Increase of Specific Surface Area.
-
- NAGAI Tadashi
- サントリー(株)技術開発センター
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 多孔質構造のフラクタル解析と構造変換による食品の機能に関する研究
- タコウシツ コウゾウ ノ フラクタル カイセキ ト コウゾウ ヘンカン ニ ヨ
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--食品化学
Journal
-
- NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI
-
NIPPON SHOKUHIN KOGYO GAKKAISHI 40 (2), 154-160, 1993
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206404954368
-
- NII Article ID
- 130003789012
-
- NII Book ID
- AN00192587
-
- NDL BIB ID
- 3811748
-
- ISSN
- 00290394
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles