An Outbreak of Allergy-like Food Poisoning Caused by “Sashimi” (Sliced Raw Fish Flesh) and the Isolation of Responsible Bacterium, <i>Proteus morganii</i>
-
- KAWABATA Toshiharu
- 国立予防衛生研究所
-
- ISHIZAKA Kimishige
- 国立予防衛生研究所
-
- MIURA Toshiyuki
- 国立予防衛生研究所
-
- SASAKI Tadanao
- 国立予防衛生研究所
Bibliographic Information
- Other Title
-
- メバチマグロ刺身によるアレルギー樣食中毒とその原因細菌
- メバチマグロ サシミ ニ ヨル アレルギー ヨウ ショクチュウドク ト ソノ ゲンイン サイキン
Search this article
Journal
-
- NIPPON SUISAN GAKKAISHI
-
NIPPON SUISAN GAKKAISHI 21 (10), 1100-1100, 1956
The Japanese Society of Fisheries Science
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206414353408
-
- NII Article ID
- 130000915331
-
- NII Book ID
- AN00193422
-
- ISSN
- 1349998X
- 00215392
-
- NDL BIB ID
- 10054172
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles