書誌事項
- タイトル別名
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- Nutritional Requirements of <I>Lactobacillus bulgaricus</I>
- Lactobacillus bulgaricus ノ エイヨウ ヨウキュウ ト ソレニ モトズク バイチ ノ カイリョウ ニ ツイテ 3
- Part III. Modified Standard Methods Agar for enumeration of dairy lactobacilli
- 第3報プレートカウントアガーの改変
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説明
Several cultures of Lb. bulgaricus and Lb. acidophilus which did not grow satisfactorily on Standard Methods Agar for dairy products grew well when the medium was supplemented with “tween 80” 1g/l, L-cysteine 0.1g/l, and lactose 1g/l.<BR>Colony counts obtained on the supplemented agar plates agreed well with the direct microscopic clamp counts.<BR>Plate 1 and 2 in the photograph show the colonies of Lb. bulgaricus B-1 developed on Standard Methods Agar and the supplemented agar respectively.
収録刊行物
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- 日本細菌学雑誌
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日本細菌学雑誌 17 (9), 779-781, 1962
日本細菌学会
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001206449688832
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- NII論文ID
- 130001381751
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- NII書誌ID
- AN00189800
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- COI
- 1:STN:280:CC2C2cfkt1Q%3D
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- ISSN
- 18824110
- 00214930
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- NDL書誌ID
- 9160652
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- PubMed
- 13956684
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- PubMed
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可